Profil

“Hvorfor Diaetistkompagniet?

Cecilia Hjort Bruun

Klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen og ejer af Diaetistkompagniet, siden 2008.

Med mere end 3000 kostkonsultationer bag sig, har Cecilia stor erfaring med at hjælpe mennesker til et sundere og slankere liv. Det unikke ved Cecilias metode er, at hun arbejder helhedsorienteret med det enkelte menneske. Hun følger sine klienter til måls med motivering, træning og coaching.

Team Danmark elever, professionelle idrætsfolk og motionister har markant forbedret deres sportsresultater, derfor bliver Cecilia ofte spurgt om ekspert råd indenfor præstationsfremmende og skadesforebyggende kost.

Cecilia har været tovholder på flere sundhedskampagner i store danske virksomheder.

Min filosofi og tilgang

“At kostomlægning bør være nemt – også i en travl hverdag.”
“Kostomlægning bør være overskueligt – for hele familien og tage udgangspunkt i velsmagende mad.”
“Glem alt om fanatiske kure, og find glæden i, at din mad baner vejen frem for din sundhed.”

“Jeg tilbyder min egen unikke løsning til, at du kan opnå og vedligeholde dit mål. Med udgangspunkt i din kost og dine ønsker, udarbejdes en skræddersyet og næringsberegnet kostplan og forløb. Vi gør plads til de ting der er vigtige for dig, weekendhygge, sport, ferie, fester.. mv. Jeg hjælper dig med brugbare strategier og delmål til, at du kan leve og spise sundt, på en nem og overskuelig måde.”

“Med passion for at formidle mit sundhedsbudskab, afholder jeg foredrag i virksomheder og skriver artikler til “Alt for Damerne”, “Costume”, “Fit Living”, “Cosmopolitan”, “Eurowoman” mv. Jeg har medvirket i TV2, “Go’aften Danmark” og TLC, “Dokumentarprogrammet om slankekure og skønhedsidealer” og “The Voice” radioprogram.”

Vægttabsforløb for 3-5 veninder

Begynd med at arbejde på jeres kroppe i dag, og med voresindividuelle
vægttabsforløb, kommer i allerede at se forskel fra dag 1!

Kontakt

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigts muligt.


  0
  BMI

  Test dit

  Mål dit BMI

  X

  Dit BMI