Vejledning

Stressforløb for kunder fra  pensions- og sundhedsforsikringsselskaber

Ta’ hånd om din stress og opbyg et solidt stressforsvar

Klienter der henvises via deres sundhedsforsikring tilbydes et 10 ugers stressbehandlingsforløb, der er særligt tilrettelagt og udviklet af Stressambassadøren. Jeg er certificeret stressbehandler og er en del af behandlerkorpset hos Stressambassadøren, som jeg har indgået et samarbejde med.

Sådan foregår stressforløbet:

10 uger strækker stressforløbet sig over, hvor jeg følger dig tæt og vi har kontakt en gang ugentligt. Du tilbydes en tid til vores første samtale indenfor 4 dage efter du har taget kontakt til mig med en gyldig bevilling fra PrimaCare.

Vi mødes i min praksis til stressbehandling af 45 minutters varighed hver 14. dag, hvor vi ser på det, der kan reducere din stress. De mellemliggende uger tager jeg telefonisk kontakt til dig og følger op.

Sideløbende med vores samtaler modtager du 10 moduler med viden om stress, der hjælper dig med at opbygge et solidt stressforsvar og tage hånd om din stresssituation.

Klinikker og lokation

Om du vælger at mødes med mig i min klinik i København eller i Klampenborg er helt op til dig

Jeg tilbyder tider i København K, tæt ved Kgs. Nytorv på tirsdage, onsdage og fredage fra kl. 7.30 til kl. 13.30. I Klampenborg på Strandvejen 724 har jeg tider hver onsdag i tidsrummet: 7.30 – 13.30.

 

Stressfakta: Er du presset, stresset eller har du bare travlt?

Hvad er Stress: Stress er en overlevelsesmekanisme der beskytter dig mod udefra kommende trusler eller farer. Vi er alle bygget til at kunne deale med stress. Når stresssituationen er overstået, nulstilles kroppen til en normal tilstand, hvor kroppen er i balance.

Sådan reagerer den stressede krop: Hjerterytme og åndedræt aktiveres, så du kan flygte, kæmpe eller fryse. Blodsukkeret stiger, så du bedre kan optage energi i cellerne. Blodet løber til muskelcellerne og væk fra organer og fordøjelse, så du bedre kan få benzin til muskler og mobilisere energi til at løbe hurtigt. Immunforsvaret sænkes og hjerneaktiviteten stimuleres så du kan handle hurtigt i “problem – løsning mode” på bekostning af kreativiteten. Fantastisk overlevelsesmekanisme for den, der kæmper for livet.

Vedvarende stress: Overlevelsesmekanismen er mindre fantastisk for dig, der konstant er under pres og udsættes for vedvarende stress. Din krop er simpelthen ikke gearet til at håndtere ugers, måneders eller ligefrem års højt alarmberedskab. Det der sker, er at det primitive nervesystem tager over, ud fra devisen, det vigtigste først og overlevelse frem for alt. Dvs. at dit immunforsvar står sidst i køen, også selvom du er lagt ned af influenza, høj feber eller anden sygdom.

Konklusionen er, at kortvarig stress gør dig bom-stærk og at langvarig stress har en nedbrydende effekt på din krop i en sådan grad at immunforsvaret og fordøjelsen hæmmes, udskillelsen af stresshormoner øges, kroppens evne til at restituere sig selv forringes og optagelsen af livsvigtige næringsstoffer nedsættes.

Vægttabsforløb for 3-5 veninder

Begynd med at arbejde på jeres kroppe i dag, og med voresindividuelle
vægttabsforløb, kommer i allerede at se forskel fra dag 1!

Kontakt

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigts muligt.


  0
  BMI

  Test dit

  Mål dit BMI

  X

  Dit BMI